Hoito-ohjeet

Hoida alusvaatteitasi oikein!

Laadukkaista alusvaatteista on iloa pitkään, kunhan muistat hoitaa alusvaatteita oikein. Rintaliivit säilyvät kauniina, kun noudatat annettuja pesuohjeita. Suosittelemme, että konepesussa käytät pesupussia. Pesupussi on tarpeellinen varsinkin silloin, kun peset koneessa kaarituellisia rintaliivejä.

Väljään pesupussiin mahtuu kerralla paritkin liivit.

Vinkki! Kun peset koneessa pikkupyykkiä, älä pane samaan koneelliseen raskasta pyykkiä äläkä täytä konetta liian täyteen. Pikkupyykki peseytyy ja huuhtoutuu väljässä koneellisessa täydellisesti!

Oikea lämpötila 

Sopiva pesulämpötila on 30 astetta, maksimissaan 40 astetta. Kangas saattaa kestää korkeammankin lämpötilan, mutta kaaritukien päihin kiinnitettyjen tuppien liima ei. Käytä mieluiten nestemäistä pesuainetta. Huuhteluainetta ei alusvaatteissa kannata käyttää, sillä se haurastuttaa elastaania.

Vinkki! Urheiluliivit on hyvä pestä ihan jokaisen hikilenkin ja jumpan jälkeen, sillä hiki haurastuttaa elastaania. 

Ilmava kuivaus

Anna rintaliivien kuivua ilmavasti. Kuivausrumpu ja auringon paahde heikentää ja haperruttaa niin rintaliivien kuin pikkuhousujenkin kuituja. Jos hikoilet vain vähän, pesun sijasta liivien tuulettamisella voit vähentää pesukertoja. Urheiluliivit on suunniteltu kestämään useinkin toistuvaa konepesua.

Vinkki! Sanotaan, että nainen tarvitsee vähintään kolmet rintaliivit – yhdet ovat käytössä, toiset lepäävät ja kolmannet ovat pesussa. Tosiasiassa rintaliivejä tarvitaan useampia arkeen, juhlaan ja liikuntaan