Vaihto ja palautus

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tilauksesta syntynyt sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Olethan aina ennen tuotteiden palauttamista yhteydessä asiakaspalveluumme: mannikonkorsettiliike@gmail.com

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Palautuslähetyksestä on hyvä ottaa kuitti, niin voitte sen esittämällä meille saada maksun takaisin nopeammin. 

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista (Postin hinnasto).

Lähetä palautetut tuotteet osoitteeseen:

Männikön korsettiliike/Joven Freija Oy
Torikatu 29 A / Kauppakeskus Metropol
80100 Joensuu

Liitä mukaan nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoite ja tilauksen numero. 

Maksamme peruutetun tilauksen maksun takaisin teille viimeistään 14 päivän kuluttua siitä kun saamme kuitin palautuslähetyksestä tai kun palautuslähetys on palautunut meille. Maksamme maksun takaisin samalla maksutavalla, jota olette käyttäneet tilauksessa. 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen saatuasi.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.